با سلام من یک فرم جستجو دارم که بیشتر اوقات خطای Validation of viewstate MAC failed را میده مشکل از چیه؟   Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that <machineKey> configuration specifies the same validationKey and validation alg...

با سلام و وقت بخیر من میخوام که یک وب سایت وردپرس فروشگاهی برای محصولات چرمی راه اندازی کنم. از کجا میتونم قالب رایگان دانلود کنم. قالبی که هم رایگان باشه هم جذاب و زیبا باشه و هم کامل باشه. ممنون

سلام من میخوام که یک وب سایت راه بندازم با استفاده از وردپرس. من یک تولیدی دارم که میخوام در این سایت محصولاتم رو معرفی کنم و یه جورایی مثل سایت فروشگاهی میمونه ولی در ابتدای کارم و بیشتر میخوام برای شروع و معرفی محصولاتم و شایدم فروش این سایت رو راه بندازم. ترافیک خیلی بالایی مدنظرم نیست و محتوای س...

سلام روز بخیر در حال تبدیل کردن قالبی شخصی  برای وردپرس هستم زمانی که از حلقه برای نمایش پست ها استفاده میکردم متوجه شدم که تصویر شاخص با استفاده از تابع the_content نمایش داده نمیشود ! زمانی که به افزودن پست مراجه کردم گزینه انتخاب تصویر شاخص وجود ندارد ( پست ها را برای کار ایجاد کردم همان زما...

سلاممن میخوام طراحی وب رو شروع کنم ولی نمیدونم اول چه مبحثی رو یاد بگیرم.اگر میشه یه راهنمایی به من بکنید ممنون میشم.

سلام من Exchange روی سرور های خودم نصب کردم و اطلاعات exchange رو هم روی جوملا وارد کردم بدین شکل ولی وقتی که میخام ارسال ایمیل داشته باشم بهم این خطا رو میده بنظرتون مشکل از کجاست ؟؟؟

من فرم طراحی کرددم تو گراوتی فرم حالا میخام قبل ازینکه چاپ بشه پیش نمایش رو نشون کاربر بده بعد بتونه چاپ کنه  لطفا راهنمایی کنید چه تیکه کدی باید بزنم 

با سلامسایت با دیتایی که اسم آن فارسی هست خطا میده و اون عکس رو نمیاره ولی وقتی اسم رو انگلیسی می کنم همون مسیر خطایی نمیده و باز میشه http://test/نام فارسی.jpg/ The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. http://test/نام انگلیسی.jpg...

باسلام و دورود بیکران آیا کسی هست روش زدن فالوور برای خود و دیگران رو آموزش بده؟ با پنل ها کاری ندارم در واقع روش کاری خود پنل هارو میخوام یه مدت ربات اینستاداب بود و ایگرام تولز که باهاش اکانت های زیادی میساختی و دستور فالوو میدادی اما الان دیگ کار نمیکنه اما جای تعجبش اینجاس که سایت های فروش فالوو...

سلام دوستان لطفا این سایت رو نگاه كنید https://krpano.com/releases/1.20.1/viewer/krpano.html?xml=examples/fisheye-image/fisheye.xml&html5=only من میخوام این صفحه را طراحی كنم می دانم از این كتابخانه استفاده شده است https://krpano.com/docu/releasenotes/?version=1201#top ممنون میشوم راهنمایی كنید ...

این سوال توسط +989363195635 در تاریخ 17/07/1398 11:54:39 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

این سوال توسط ricardo در تاریخ 13/07/1398 02:00:52 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: کسی نیست جواب بده

سلام میخوام یک سایت ساده طراحی کنم که روی صفحه اولش یک نام کاربری و پسورد بگیره بعد که رفت داخل ماه و سال رو انتخاب کنه و فیش حقوقی رو نشونش بده. از چی باید استفاده کنم چون هیچ ذهنیتی ندارم:-(

سلامفرض کنید جدول زیر را داریم <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <metacharset="UTF-8"> <metaname="viewport"content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <metahttp-equiv="X-UA-Compatible"content="ie=edge"> <title>Document</title> <linkhref...

این سوال توسط Pariafsa در تاریخ 13/06/1398 09:53:28 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: حل شدن مشکل

سلام دوستان خسته نباشید بنده یک لپتاپ را بعنوان سرور شخصی در شرکت استفاده می‌کنم سخت افزار این لپتاپ به شرح زیر است: cpu: intel core i7 4600U @ 2.10GHz   2.70GHz ram: 4GB ddr3 HDD:250GB ssd ویندوز سرور 2016 روش نصبه از طریق ماشین vituralbox یک سرویس تحت وب نصب شده مشکل  اینجاست ک...

سلام خدمت همگی دوستان عزیز؛ ضمن عرض تبریک عید غدیر به همه شما عزیزان، دوستان من سایت وردپرسی رو روی Cpanel بالا آوردم و الان در مرحله بهره برداری و استفاده عموم هست، حالا قرار هست که دامنه این سایت رو که توی این مدت تا آماده شدنش یه دامنه تستی بود رو به دامنه اصلی تغییر بدیم، دسترسی هایی که دارم هم ...

سلام دوستان وقت بخیر میخوام نوشته های  این بخش از سایت که سمت راست قرار دارن رو وسط قرار بدم کدد css  رو پیدا نمی کنم با پدینگ بردم وسط ولی در حالت موبایل دوباره بهم میریزه چطوری میتونم بیارمشون وسط ؟ ادرس صفحه هم اینه عکس موقعیت فعلی متن رو ضمیمه کردم اون نوشته "سی پپ" و نوشته انگلیسی زیر...

سلام. تو عنوان نتونستم درست مشخص کنم چی میخام. من یه وبسایت وردپرسی دارم که توش بصورت گروهی عکس میزارم و در حال حاضر این عکس ها رو بصورت البوم منتشر میکنم. الان از یه افزونه استفاده میکنم که به وسیله اون عکس ها رو اپلود میکنم تقریبا خوب هم کار میکنه اما مشکل اینه که هزینه ها به یورو باید پرداخت بشه....

سلام دوستان عزیز یه سوال از خدمتتون داشتم و اون این هست که ایا امکانش هست بر روی لوکال هاست چند تا سایت درست کنیم من در حال حاضر دارم روی لوکال با وردپرس سایت درست می کنم ولی می خوام به غیر از این قالبی که دارم باش سایت رو میسازم با یه قالب دیگه یه نمونه ی دیگه درست کنم ایا امکانش هست ؟نرم افزارم هم...

راه اندازي وبسايت هاي استاتيك در iis در بسیاری از سایت ها اومده ولی اون چیزی که مهم تره سایت های داینامیک هست که خیلی کم توضیح داده شده . اگر لطف کنید و توضیح کاملی درباره این موضوع و نصب بانك هاي اطلاعاتي و ارتباط برقرار کردن اونها با iis بدید ممنون میشم . با سپاس

سلام من یه سایت وردپرسی دارم که یکی دو هفته بود  شخصی تلاش میکرد وارد پنل مدیریتش بشه و امروز دیگه اوج فعالیتش بود خواستم ببینم برای جلوگیری چه راهکارهایی ارائه میدید دوستان؟تا اونجایی که تونستم رمز قوی برای پنل قرار دادم و کپچا و ورود دو مرحله ای گوگل هم گذاشتم, با استفاده از یک افزونه هم بعد از 3 ...

این سوال توسط ahmadreza.rstm در تاریخ 14/05/1398 01:59:39 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: پاسخ را پیدا کردم

سلامفرض کنید یک صفحه داریم که بعضی div آن دارای کلاسهای همنام می باشدحال می خواهم هرگاه روی هرکدام از divهای موردنظر کلیک کردم رنگ div های که نام class یکسان می باشدرنگشان عوض شودسوال من این است که چگونه می توانم div های مورد نظر را بدست اورمباتشکر 

سلام من کدزیر را نوشته ام حال می خواهم وقتی در ردیفی یک checkbox را انتخاب کردم مابقی checkbox ردیف انتخاب شده غیرفعال شوند و همچنین این اتفاق برای سطر انتخابی هم رخ بدهد چه کدی باید بنویسم باتشکر<!DOCTYPE html> Page Title ...

سلاممن یه مشکلی دارم یه سایتی دارم وقتی لینک شو میفرستم مثلا تو تلگرام زیرش عنوان پست و مختصر از پست رو مینویسه و یه عکس کنارش میادحالا مشکلم اینه عکسی که میاد عکس درستی نیست میخوام تصویر شاخص هر پست برای هر لینک بیادامیدوارم درست تونسته باشم منظورم رو برسونمباتشکر

سلام به همه اساتید بزرگوار دوستان با چه برنامه ای میشه کل وب سرویس های یک سایت رو مشاهده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید ، من یه اپلیکیشن ویندوز دارم که اطلاعات رو از سایتش میگیره من لینک سایتشم پیدا کردم منتها من میخام با یه ابزاری این لینک رو آنالیز کنم و کل وب سرویس هاشو ببینم ممنون میشم راهنمایی کن...

با سلامبنده قصد دارم در زمان افزودن کامپوننت DatePicker شمسی ایام تعطیل را مشخص نمایم. آیا کامپوننت آماده جهت این هدف وجود دارد؟ در غیر این صورت چه راه حل هایی را پیشنهاد میکنید که تاثیری در کند شدن برنامه نداشته باشد؟با تشکر

سلام من کدهای زیر را نوشته ام <div class="container wrapper"> 1 2 @RenderBody() 11111 html { box-sizing: border-box; } html *, html *::after, html *::before { ...

سلام من کدهای زیر را نوشته ام <div class="container wrapper"> 1 2 @RenderBody() 11111 html { box-sizing: border-box; } html *, html *::after, html *::before { ...

میشه راهنمایی بفرمایید که چگونه میشه فرم لاگین با asp ساخت که اگر یوزر و پسورد درست بود وارد صفحه دلخواه(کاربری) بشی؟

دوستان سلاممیشه راهنمایی بفرمایید چگونه با استفاده از connection string  میشه گردیدی در asp.net  طراحی کرد که با انتخاب هر ردیف عکسی که آدرسش در سرور ماست باز بشههر عکس دارای یک کد یونیکه که ازآدرسشو از دیتابیس میخونهدر ضمن در گرید بشه هر ستونو فیلتر کرد

با سلامممنون میشم در مورد زیر راهنمایی کنیدبنده با زبان های ویژوال بیسیک، سی شارپ و اس کیوال تا سطح نیمه حرفه ای و با پی اچ پی هم تا حدودی آشنایی دارمسوالی که خدمت شما عزیزان دارم این هست به چه صورتی که از قالب ها و ابزارهایی که وردپرس در اختیار میذاره همزمان با کد نویسی پی اچ پی با هم استفاده کنمدر...

سلام به همه دوستان؛مدتی است که یک سرور مجازی خریداری کردم، ابتدا روی اون یک سایت راه اندازی کردم،‌الان بعد از مدتی یک سی پنل جدید ساختم و برای اضافه کردن سایت جدید اقدام کردم، متاسفانه قالب رو هربار که نصب میکردم در حین نصب با خطای MySql واجه میشدم که خب این مشکل با فعال کردم اکستنشن های مربوط به ای...

سلام در برنامه خودم یک فولدر image دارم که عکس کاربران را دران نگهداری میکنم چطور می توانم کاری کنم کاربران به این فولدر بوصرت مستقیم دسترسی نداشته باشند

سلام  برنامه را پابلیش کردم و در iis سیستمی اجرا کردم (درسیستمهای دیگر کارمیکند)به جای اینکه وارد صفحه اصلی شود شکل زیر رخ می دهد باید چکارکنم باتشکر  

سلام  می خواهم یک عکس را در mvc.net آپلود کنم و در یک فایل ذخیره کنم و همچنین بتوانم عکس مورد نظر را فایل بخوانم و درتگ img نمایش بدهم (بدون انکه در جدول ثبت کنم).  گشتم فقط ثبت در بانک را پیداکردم لطفا راهنمای بفرمایید  باتشکر

سلاماز دوستان شرکت معتبر در زمینه طراحی وب سایت سراغ داره یا خیر؟؟

با عرض سلام خدمتتون دوستان گرامی ، امیدوارم حالتون خوب باشه .دوستان بنده یک اسکریپت لاراولی رو به نام ora school که البته بصورت نال شده هستش برای مدیریت آموزشگاه کامپیوترم میخوام بر روی هاست سی پنلم بیارم بالا اما بعد از اینکه با موفقیت نصب میشه موقع لود کردن index.php به من blank page میده ، صفحه س...

سلام من کد زیر را نوشته ام MyDesign 111 می خواهم وقتی عمل دراگ دراپ را انجام بدهم span حذف شود اما ارور زیر را میدهد Uncaught ReferenceError: $ is not defined at dr...

سلام ظاهر سایت عوض شده و من لینک پرداختو پیدا نمیکنم هرچقدر میگردم 

سلام ما نیاز به یک سایت داریم مثل نمونه زیر اگر کسی میتونه کمک کنه یا برامون طراحی کنه لطفا با تلگرام fidarparsian تماس بگیره در رابطه با فروش بلبرینگ و قیمت بلبرینگنمونه مورد نظرمون اینهwww.fidarbearing.ir

سلام من کد زیر را نوشته ام  public ActionResult LoadReportSnapshot() { var driver = new { FirstName = "علی", LastName = "یگانه مقدم", }; var report = new StiReport(); report.Load(Server.MapPath("~/Files/driver.mrt")); report.Dictionary.Variables.Add("today", "aaaaa...

سلاممی خواستم درباره معماری نرم افزار بپرسم چطوریه؟ یه نوع فریم ورکه یا مثلا یه نوع روشه برنامه نویسی دقیقا چی هستش این معماری هایی که انقدر اسمشون همه جا پره مثله mvc, N-tire, serverless, microserver هر کدوم این ها برای چی هستند؟ توضیح کامل و جامع لطفا.

سلام من وقتی کد(فایل پیوست)را اجرا میکنم ساعت را باید کنار عدد2 نمایش بدهد 2 اما متاسفانه زیر عدد 2نمایش میدهد برای این مشکل باید چکارکنمhttp://uupload.ir/view/yryg_dist.rar/ 

سلام به همه عزیزان وب سایت توسینسومن از وقتی طرح وب سایت عوض شده هر کاری میکنم با کانت قبلیم وارد نمیشه هر دفه مینوسیم وارد بشم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه در حالی که من مطمعا هستم درست وارد میکنم.در قسمت فراموش کردن پسوردم نمیتونم پسورد رو بازیابی کنم ؟ممنون میشم بررسی کنید hadi 71 اکانت قبلی م...

سلام می خواهم هرگاه کاربر واردی صفحه ای شده یک پاپ آپ در بالای ساعت سیستم برای کاربر ظاهر شود که بعد 30 ثانیه پاپ آپ موردنظر بسته شود و کاربر روی آن کلیک کرد به صفحه مورد نظر برود چه کدی باید بنویسم باتشکر

نظرتون راجع به پروفایل جدید چیه؟ مدالتون چیه؟ از این سیستم خوشتون میاد؟ :X

باسلام خواهشمند هستم این سوال رو از سایت حذف نکنید، نحوه ثبت دامنه آی آر با عبارت This domain is only available for registration under certain conditions چگونه است؟ این دامنه صاحب دارد و من قصد خرید آن را دارم. #this_domain_is_only_available_for_registration_under_certain_conditions ...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان با چه ابزاری می توان وب سرویس های soap و swf یک سایت رو مشاهده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی اضطراریه

در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....