میشه راهنمایی بفرمایید که چگونه میشه فرم لاگین با asp ساخت که اگر یوزر و پسورد درست بود وارد صفحه دلخواه(کاربری) بشی؟

دوستان سلاممیشه راهنمایی بفرمایید چگونه با استفاده از connection string  میشه گردیدی در asp.net  طراحی کرد که با انتخاب هر ردیف عکسی که آدرسش در سرور ماست باز بشههر عکس دارای یک کد یونیکه که ازآدرسشو از دیتابیس میخونهدر ضمن در گرید بشه هر ستونو فیلتر کرد

با سلامممنون میشم در مورد زیر راهنمایی کنیدبنده با زبان های ویژوال بیسیک، سی شارپ و اس کیوال تا سطح نیمه حرفه ای و با پی اچ پی هم تا حدودی آشنایی دارمسوالی که خدمت شما عزیزان دارم این هست به چه صورتی که از قالب ها و ابزارهایی که وردپرس در اختیار میذاره همزمان با کد نویسی پی اچ پی با هم استفاده کنمدر...

سلام به همه دوستان؛مدتی است که یک سرور مجازی خریداری کردم، ابتدا روی اون یک سایت راه اندازی کردم،‌الان بعد از مدتی یک سی پنل جدید ساختم و برای اضافه کردن سایت جدید اقدام کردم، متاسفانه قالب رو هربار که نصب میکردم در حین نصب با خطای MySql واجه میشدم که خب این مشکل با فعال کردم اکستنشن های مربوط به ای...

سلام در برنامه خودم یک فولدر image دارم که عکس کاربران را دران نگهداری میکنم چطور می توانم کاری کنم کاربران به این فولدر بوصرت مستقیم دسترسی نداشته باشند

سلام  برنامه را پابلیش کردم و در iis سیستمی اجرا کردم (درسیستمهای دیگر کارمیکند)به جای اینکه وارد صفحه اصلی شود شکل زیر رخ می دهد باید چکارکنم باتشکر  

سلام  می خواهم یک عکس را در mvc.net آپلود کنم و در یک فایل ذخیره کنم و همچنین بتوانم عکس مورد نظر را فایل بخوانم و درتگ img نمایش بدهم (بدون انکه در جدول ثبت کنم).  گشتم فقط ثبت در بانک را پیداکردم لطفا راهنمای بفرمایید  باتشکر

سلاماز دوستان شرکت معتبر در زمینه طراحی وب سایت سراغ داره یا خیر؟؟

با عرض سلام خدمتتون دوستان گرامی ، امیدوارم حالتون خوب باشه .دوستان بنده یک اسکریپت لاراولی رو به نام ora school که البته بصورت نال شده هستش برای مدیریت آموزشگاه کامپیوترم میخوام بر روی هاست سی پنلم بیارم بالا اما بعد از اینکه با موفقیت نصب میشه موقع لود کردن index.php به من blank page میده ، صفحه س...

سلام من کد زیر را نوشته ام MyDesign 111 می خواهم وقتی عمل دراگ دراپ را انجام بدهم span حذف شود اما ارور زیر را میدهد Uncaught ReferenceError: $ is not defined at dr...

سلام ظاهر سایت عوض شده و من لینک پرداختو پیدا نمیکنم هرچقدر میگردم 

سلام ما نیاز به یک سایت داریم مثل نمونه زیر اگر کسی میتونه کمک کنه یا برامون طراحی کنه لطفا با تلگرام fidarparsian تماس بگیره در رابطه با فروش بلبرینگ و قیمت بلبرینگنمونه مورد نظرمون اینهwww.fidarbearing.ir

سلام من کد زیر را نوشته ام  public ActionResult LoadReportSnapshot() { var driver = new { FirstName = "علی", LastName = "یگانه مقدم", }; var report = new StiReport(); report.Load(Server.MapPath("~/Files/driver.mrt")); report.Dictionary.Variables.Add("today", "aaaaa...

سلاممی خواستم درباره معماری نرم افزار بپرسم چطوریه؟ یه نوع فریم ورکه یا مثلا یه نوع روشه برنامه نویسی دقیقا چی هستش این معماری هایی که انقدر اسمشون همه جا پره مثله mvc, N-tire, serverless, microserver هر کدوم این ها برای چی هستند؟ توضیح کامل و جامع لطفا.

سلام من وقتی کد(فایل پیوست)را اجرا میکنم ساعت را باید کنار عدد2 نمایش بدهد 2 اما متاسفانه زیر عدد 2نمایش میدهد برای این مشکل باید چکارکنمhttp://uupload.ir/view/yryg_dist.rar/ 

سلام به همه عزیزان وب سایت توسینسومن از وقتی طرح وب سایت عوض شده هر کاری میکنم با کانت قبلیم وارد نمیشه هر دفه مینوسیم وارد بشم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه در حالی که من مطمعا هستم درست وارد میکنم.در قسمت فراموش کردن پسوردم نمیتونم پسورد رو بازیابی کنم ؟ممنون میشم بررسی کنید hadi 71 اکانت قبلی م...

سلام می خواهم هرگاه کاربر واردی صفحه ای شده یک پاپ آپ در بالای ساعت سیستم برای کاربر ظاهر شود که بعد 30 ثانیه پاپ آپ موردنظر بسته شود و کاربر روی آن کلیک کرد به صفحه مورد نظر برود چه کدی باید بنویسم باتشکر

نظرتون راجع به پروفایل جدید چیه؟ مدالتون چیه؟ از این سیستم خوشتون میاد؟ :X

باسلام خواهشمند هستم این سوال رو از سایت حذف نکنید، نحوه ثبت دامنه آی آر با عبارت This domain is only available for registration under certain conditions چگونه است؟ این دامنه صاحب دارد و من قصد خرید آن را دارم. #this_domain_is_only_available_for_registration_under_certain_conditions ...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان با چه ابزاری می توان وب سرویس های soap و swf یک سایت رو مشاهده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی اضطراریه

با توجه به این تنظیمات: 1- هاست سی پنل با دامنه ی اصلی example.com و زیردامنه ی sub1.example.com (که فایلهای این زیردامنه داخل خود همین هاست میزبانی میشه) 2- زیر دامنه sub2.example.com که فایلهاش داخل یه هاست دیگه میزبانی میشه (هاست دوم) و اینکه این تنظیمات الان داره بدون مشکل کار میکنه آیا میتون...

سلام چطوری میشه در mvc 5 از لاگین شدن همزمان چند نفر با یک نام کاربری و کلمه عبور جلوگیری کرد با تشکر

این سوال توسط asgharb در تاریخ 22/03/1398 09:34:18 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: لبالب

سلام هاست و دامنه رایگان جهت تست که کنترل پنل directAdmin داشته باشه از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟

سلام وقت بخیر چند وقت پیش یکی از اساتید ادرس سایتی جهت تست سایت (از نظر سرعت لود و مشکلات سایت) قرار داده بودند که مربوط به شرکت گوگل بود هرچی سرچ میکنم پست مربوطه پیدا نمیکنم اگر امکانش هست ادرس سایت هایی مرتبط جهت تست سایت به لحاظ فنی سرعت و... معرفی کنید ممنون

سلام من سایت رو ریدایرکت کردم که فقط با www باز بشه ولی میخوام سابدامین بدون www باز بشه، از چه کدی در htaccess سابدامین باید استفاده کرد؟ اینطوری سابدامین هم با www هم بدون www باز میشه !

سلام به همه دوستان عزیز دوستان من یه سوال دارم یه سایت دارم که نمیخام کسی صفحه اصلی سایت رو ببینه چطور میتونم سطح دسترسی به این قسمت رو تغییر بدم که کاربری نبینه سایت با هیچ کدوم از CMS ها نوشته نشده و فکر کنم که باید این دسترسی در پنل لینوکس Cpanel انجام بشه

دوستان سلام چند ماه پیش با نصب یک افزونه آلوده در سایت سازمان، آنتی ویروس Nod آدرس سایت رو بلاک کرد و از اون روز به بعد در سیستم هایی که nod اپدیت شده دارن سایت باز نمیشه البته ما الان مشکل سایت رو برطرف کردیم ولی خب همچنان این آنتی ویروس بلاکش میکنه ما چندین مشتری خارجی داریم که در هفته های آیند...

سلام دوستان من موقعی که سرویس APPAHE رو در نرم افزار XAMPP استارت می کنم با پیغام زیر مواجه میشه ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید

با سلام و احترام دوستان آیا سایت رایگان یا درواقع سی ام اس رایگان که با زبان سی شارپ دات نت برای مدیریت کارکنان شرکت نوشته شده باشه وجود دارد ؟ دوستان ناگفته نماند که من نسخه انگلیسیشو میخام یعنی تو سایت های خارجی امکان دانلود همچین سی ام اس هایی رو گذاشتن چون هرچی من گشتم پیدا نکردم ممنون میشم را...

سلام خدمت دوستان عزیز دوستان من یه دامین دارم که فعلا سایتی روش بالا نیاوردم و همچنین هاستی که به دامینم متصل هست اکسپایر شده است اما همییشه وقتی ادرس سایت رو میزدم پنل سایتی که ازش هاست گرفتم را می اورد اما الان بات این پبغام زیر روبه رو شدم راه حل این مسیله چیه

سلام دوستان قالب رو در وردپرس که آپدیت کردم، فوتر با zoom out از پایین صفحه جدا میشه و نمیچسبه ! کسی میدونه مشکل کجاست ؟ position هم relative هست .

باسلام یه صفحه لاگین دارم ، در قسمت بالای نام کاربری و کلمه عبور ، لوگوی شرکت قرار می گیره؛ این سه قسمت در یک جدول با سه سطر طراحی شده. سطر اول که می خواهم لوگو را بزارم یه مشکلی دارم.شرکت عکس لوگو را با کیفیت و سایز بزرگ فرستاده ؛ می خوام عکس به اندازه همون سطر بشه و در نمایشگرهای مختلف کیفیت عکس...

سلام روی پروژه ای (asp.net mvc)که کار میکنم یه سری اکشن دارم که کارکرده یکسانی دارن و فقط مدل متفاوته. میخواستم بدونم راهی هست که اکشن های مشابه رو یکبار تعریف کنیم برای همه کنترلر ها با تشکر

سلام در نظر دارم یک قالب html رو ببرم داخل وردپرس. بخشی از صفحه این قالب اختصاص پیدا کرده به نمایش تصویر تعدادی از جدیدترین محصولات سایت. نکته اینجاست که اگر سایز این تصاویر همگی یکسان باشند مشکلی نیست چون همه رو داخل یک loop میندازیم و کار به سر انجام می رسه. ولی اگر سایز این تصاویر یکسان نباشه چک...

با سلام خدمت مهندسین عزیز و آرزوی داشتن سال خوب برای همه ، یه وب سایت داریم که گاهی خیلی کند میشه ، چطور می تونم بفهمم مشکل بابت چیه ؟ - مثلا هک یا حملات از این قبیل .... - یا کندی هاست و میزبان .....

سلام در وب سایت من که چند ماهی هست که فعاله تغییرات فایل style.css خوانده نمیشه. از خود هاست وقتی فایل رو بررسی می کنم، تغییرات در اون وجود داره ولی وقتی از خود صفحه inspect می گیریم تغییرات رو نشون نمیده.

سلام به تمامی توسینسویی های عزیز. وبسایتی داریم (با asp.net mvc) که داخل لوکال بدرستی نمایش داده میشه. دیتابیس رو هم بردیم روی هاست و مشکلی نداره. اما وقتی داخل هاست آپلود کردیم با خطای زیر مواجه شدیم: داخل فایل web.config زیر تگ <system.web> این تگ رو نوشتم: <"trust level="...

سلام من چند وقتی هست ساخت سایت با وردپرس رو شروع کردم ولی همین اول راه به مشکلی بر خوردم که هرجا گشتن راه حلی براش پیدا نکردم این مشکل هم این هست که قالب سایتم رو که انتخاب می کنم روی سایت نمایش داده نمیشه با اینکه تم(قالب)بسیار راحت نصب میشه و می نویسه که قالب فعال شده با اینکه اینطور نیست و این...

داشتم در مورد وبلاگها فضولی می کردم و بارزترین نتیجه این فضولی این بود که رو به انقراضن و از حدود سی تا سرویس دهنده وبلاگی که یه زمانی بودن الان به زور یه هفت هشتایی پیدا کردم. یه زمانی وبلاگهایی بودن که حرف برای گفتن زیاد داشتن و دنبالشون می کردم. بعضیاشونم بامزه بودن مثل وبلاگ mahshar356 که همیشه ...

سلام من یه پلاگین میخوام شبیه این لطفا نگید سرچ کن زیاده و فیلان یه روز کامل سرچ کردم کلی پلاگین نصب کردم تست کردم ولی یا اصلا مشکل داشتن یا اینجوری نمی شدند اگه کسی پلاگینی داره شبیه این لطفا بهم بگه به این شکل که اسلایدر عکس رو نشون بده و بتونم متن خاصی زیرش تایپ کنم و لینک دار کنم |https...

سلام یک افزونه برای وردپرس می خوام که لیبل های رنگ را کنار محصول نشان دهد و اگر رنگی ناموجود شد ،بتونم ناموجود بودن را با ضبدر روی لیبل رنگ مشخص کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام من تویه وردپرس با افزونه slider revolution دارم اسلایدر می سازم . الان دوتا مشکل دارم : 1. وقتی که revolution slider رو از ویژوال کامپوزر انتخاب کردم براش یک عنوان انتخاب کردم . این عنوان بالای اسلایدر من نمایش داده می شه . چه طوری بدون اینکه این عنوان را حذفش کنم ، می تونم محوش کنم ؟ 2. من ...

درود خدمت دوستان. بنده میخواستم به منو سایتم یک تب مقالات اضافه کنم که با مشکل زیر روبه رو میشم. تب جدید در ردیف بقیه تب ها قرار نمیگیرد. لطفا راهنمایی کنید.

input ها در مرورگر موبایل بعد از انتخاب به صورت خودکار زوم می شن ، چطور می تونم این رو غیر فعال کنم.

با سلام ووقت بخیر خدمت اساتید و دوستان گرامی من میخوام یک سایت مثل سایت ترب(torob)بزنم در واقع این سایت قیمت هارو از فروشگاههای دیگه میگیره وتوسایت قرار میده وقیمت ها هم خودشون اتوماتیک باتغییر قیمت در سایت اصلی در این سایت نیز تغییر میکنند میخواستم بپرسم که ایا با ورد پرس میشه یه همچین سایتی ساخت ...

سلام. من دو تا مدل دارم به اسم های Article و Comment که ارتباط یک به چند بینشون هست. یک ویو هست که لیست مقاله های رو نمایش میده و کاربر با انتخاب هر کدوم به صفحه جدید رفته و اطلاعات کامل رو میبینه. اما کامنت ها داخل مدل دیگه ای هستن. توی Article یک کالکشن از کامنت ها بصورت زیر دارم: public virtua...

سلام. در ووکامرس ، چجوری میتونم محصولات ناموجود رو در محصولات مرتبط حذف یا مخفی کنم؟ (وقتی کاربر برای مشاهده یک محصول به صفحه محصول میره و محصولات رو مشاهده میکنه میبینه که همش خیلی از محصولات ناموجود هم نمایش داده میشه؛ میخوام در محصولات مرتبط فقط محصولاتی که موجود هستن نمایش داده بشه) توی Stack...

سلام چطوری می‌شه mac address کلاینت رو با کد php به دست آورد؟

سلام دوستان من تازه دارم بصورت خود خوان طراحی سایت رو یاد میگیرم و فایل html و فایل css رو ساختم، لینکش رو هم گذاشتم توی قسمت head اچ تی ام ال اما هر کاری میکنم css رو اجرا نمیکنه، باید چی کار کنم؟

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....