تا %60 تخفیف خرید برای 2 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00

جزیره سئو ، طراحی و توسعه وب | سوال | توسینسو

طراحی وب با استفاده از htmlصفحه طراحی کنید شامل header,footer,و بخش اصلی که شامل متن ،عکس ،عنوان ،از table استفاده بشه برای نمایش اطلاعات و header شامل منو هم باشه

در طراحی وب با استفاده از htmlصفحه طراحی کنید شامل header,footer,و بخش اصلی که شامل متن ،عکس ،عنوان ،از table استفاده بشه برای نمایش اطلاعات و header شامل منو هم باشه

سلامفولدر NuGetFallbackFolder از آدرس C:\Program Files\dotnet\sdk پاک شده استباید چکار کنم

من برای پاس دادن روت ها از لارول به ویو از کد زیر استفاده می کنم.   Route::get('/{path}', function () { return view('index'); })->where('path','.*'); این کد یک مشکلی داره و اینکه دیگه از هیچ روت لاراولی نمیشه استفاده کرد. به همین خاطر روش رو به شکل زیر تغییر دادم.   Route::get('/', ...

این سوال توسط +989186468471 در تاریخ 29/10/1399 12:01:49 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی سایت من مدتی هست خطا میده قبلا خطاها رو کنترل میکردم اما 3 روزه خطایی میده که همه روش ها رو تست کردم حتی اسم دیتابس و پسورد رو هم عوض کردم در لوکال هاست و محیط phpstorm بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی رو هاست آپلود میشه اینطوری خطا میده البته نسخه اولیه رو نگه داشتم تغیی...

سلام دوستان این رو به چه صورت باید بنویسیم ممنون میشم کدها رو بنویسید یک صفحه وب ترسیم کرده (کنترل های آنرا نام گذاری نمایید) سپس به زبان C#.net برنامه ای بنویسید که با کلیک روی button رنگ label موجود آبی شود.

دوستان سلام من میخوام صفحه ی ورود به ورد پرسم رو تغییر بدم  چه کدی رو باید کجا بزنم  ممنون

بزرگواران درود  من میخوام برای سایتم دو ویژگی رو فعال کنم 1-اکانتینگ کاربران 2- فایل منیجر برای افزودن فایل قابل دانلود در صفحات و نوشته ها ممنون میشم راهنمایی بفرماید

دوستان سلام وقت بخیر دوستان من با استفاده از ویزایشگر کوتنبرگ و بلوک advance text یک متنی رو به سایتم اضافه کردم  اما برای یکسری کاربران به خوبی نمایش داده میشود اما برای یکسری دیگر خیر    

این سوال توسط +989186468471 در تاریخ 22/10/1399 05:52:59 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

این سوال توسط ahmad113 در تاریخ 15/10/1399 02:42:17 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام و درود خدمت اساتید محترم  قبلا سایت من وردپرسی بود روزانه حدود100 تا اسپم توسط ربات و کاربران روسی به سایت من ارسال میشه(بخش نظرات مطالب) الان سایتم کدایگنایتر هست مشکل اینجاست با وجود اعتبار سنجی بازهم کاربران و ربات های روسی سایت منو با اسپم و لینک های پورن و تبلیغاتی بمباران کردن طوری ک...

سلام و درود خدمت اساتید محترم در بسیاری از وب سایت ها از جاوا اسکریپت استفاده میشه سوالم اینکه مثلا برای اعتبار سنجی کلمه عبور در صفحه ثبت نام ایا درسته از جاوا اسکریپت استفاده کنیم چون بسیاری از کاربران جاوااسکریپت رو غیر فعال میکنن و یا افزونه هایی هستن که جلوی اجرای ساده ترین کدهای جاوااسکریپت رو...

سلامچند وقت پیش یکی از وبسایت های من هک شده بود و بهش نفوذ کرده بودند..مشکلات امنیتی سایت رو برطرف کردیم. اما یه موضوعی که هست می خواهیم بدونیم که آیا هکر داخل سایت بک لینک هم کار کرده یا خیر.برای همین نیاز داریم تا تمام لینک های خارجی که در این دامنه وجود داره رو یکجا شناسایی کنیم..اگه راه حل یا اب...

دوستان سلام  من یکسری فونت های رو در هاستم بارگذاری کردم الان میخوام اون ها رو به تگ های h1 تا 6 اختصاص بدهم. در کدوم فایل و کدوم خط باید چه مدی بزنم تا تگ هام به فونت هام بارگذاری بشود. افزونه ی Use any fontرو دارم ولی بیش از یک فونت رو نمیذاره اختصاص بدم

با سلام  دوستان من میخوام در موقع ویرایش چنین بلوکی از سایتم بتونم تمکانات ورد رو روش داشته باشم.   این هم افزونه های من

من میخواستم بدونم از قالب این سایت که در رابطه با مشاوره است می تونم برای یک سایت آموزشی استفاده کنم؟ 

سلام و خسته نباشید من روی یه هاست رایگان به کنترل پنل vpanel اسکریپت مودل رو آپلود کردم. بعد یه پوشه به نام moodle data در خارج از htdocs ساختم و پرمیژن اون رو روی 777 تنظیم کردم. حالا که آدرس این پوشه رو به مودل می دم پیغام خطا می ده و می گه که نمی تونیم به دایرکتوری دسترسی پیدا کنیم! به شدت به یار...

سلام دوستان  من یک سایت دارم رویIIS  و دار  به کلاینت ها با استفاده از IP سرویس میدهیعنی کاربر ها توی مرورگر مثلا  میزنن 192.168.1.1 حالا برای اینکه کار برها به جای اینکه IP  بزنن میخوام نام کامپیوتر رو بزنن مثلا website.domain.local چه کار باید انجام بدم؟هر دو کامپیوتر (کلا...

سلام و درود خدمت استاتید عزیز آیا برای پیاده سازی یک سایت حرفه ای مثلا برای یک شرکت اگر تسلط کافی به php داشته باشیم کافیه؟یعنی بدون فریمورک طراحی کنیم ویا باید از فریمورک هایی مانند کدایگنایتر و یا لاراول استفاده کنیم؟  اینکه- با وجود اینکه کدایگنایتر 15 سال پیش منتشر شده ولی آخرین بار سال2015...

دوستان من توی وبسایت وردپرسی با افزونه ریکپچا رو راه اندازی کردم (از گوگل هم کلیدها رو گرفتم). توی تنظیمات ورژن ریکپچا رو روی v3 گذاشتم و برای تمام فرم ها تنظیم کردم. اما مشکلی هست وقتی می خواهم از ناحیه بک اند وارد وردپرس بشم خطا می ده که "اول تایید کن که روبات نیستی" . در صورتی که همون جوری که می ...

با سلام از کدام قسمت سایت tosinso می توانم سوالاتی را که تا بحال از دوستان متخص در سایت پرسیده ام مشاهده کنم؟

 this.newoutput=this.output.filter(card => card.Tour_type_transport  == this.selecttag)   سلام. من میخام اگر مقدار card.Tour_type_transport برابر با هر یک از مقادیر ارایه this.selecttag بود جواب بده.یعنی از or یا || استفاده بشه.در حالی که الان اگر داخل ارایه چن...

  this.output.forEach(element => {        this.newoutput=this.output.filter(card => card.Tour_type_transport  == "this.selecttag")       console.log(this.selecttag+"select");  &nb...

سلام من میخام یک ارایه که شامل چند ابجکت هست رو بر اساس چند چکباکس فیلتر کنم.و مقدار فیلتر شده رو داخل یک ارایه دیگه بریزم و بر اساس اون نمایش داده بشه.ولی مشکل اینجاست که وقتی دوتا چک باکس با هم تیک میخوره میره دنبال اونی میگرده که هر دو اون شرط هارو داشته باشه مثلا میره دنبال موردی میگرده که مقدار...

دوستان سلام  من یک قالب مادر business point دانلود کردم و یک قالب child هم بهش اضافه کردم سپس افزونه هارو اضافه کردم  ولی برای import کردن به مشکل برخوردم ممنون میشم راخنماییم کنید.

سلام دوستان؛ سایتی رو در دست دارم با آدرس HirmandCo.com، یک سایت شرکتی هست که تازه بروز شده و در حال تکمیل هست، متاسفانه آدرس این سایت با اینترنت شرکت Irancell گاهی بالا میاد و گاهی نه، برای مثال خود کارمندای شرکت منتسب به این سایت که داخل مجموعشون از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن، بیشتر اوقات نمیتو...

سلام وقت بخیر دوستان من یک هاست وردپرس خریداری کردم و قالب وردپرس رو روش فعال کردم حالا میخوام قالبی که برای سایتم دانلود کردم رو بریزم روش چیکار باید بکنم

سلام و درود خدمت همه اساتید عزیز من یه سایتی طراحی کردم البته همش کار خودم نیست  زمانی که درلوکال  phpstorm باهاش کار میکنم هیچ مشکلی نداره همه اقدامات و اعمال انجام میشه ولی زمانیکه به هاست اپلود کردم همه چی درست کار میکنه فقط زمان گذاشتن پس از انتشار تصویر پست نمایش داده نمیشه و هیچ خطای...

این سوال توسط +989134402330 در تاریخ 29/09/1399 04:03:52 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: unknown

سلام وقت بخیر ببخشید یه سوال از اساتید محترم دارم  من وقتی کد های CSS رو می نویسم بعضی از اونا تو مرورگر نمایش داده نمیشن انگار که اصلا کدی نوشته نشده بعضی از کدا اجرا  میشن مثلا کد تغییر رنگ پس زمینه یا وسط چین کردن متن یا حتی inline کردن کد های Block ولی مثلا کد تغییر رنگ متن یا Border ه...

ما یه شرکت در دوبی داریم که براش یه وبسایت طراحی کردیم. حالا میخواییم توسط یه شرکت هاستینگ ایرانی این وبسایت رو روی هاستی آپلود کنیم که اون شرکت هاستینگ میگه سرورهاشون در آلمان و فرانسه هست (البته سرورهای ایرانی هم دارن). حالا سوالم اینه که اگر من هاست آلمان یا فرانسه شون رو بخرم آیا امکان ردیابی ای...

دوستان سلام ما یک سرور قدرتمند با وضعیت سخت افزاری بالا داریم که میخوایم روی همین سایتمان را راه اندازی کنیم. آیا ابزم باید دامنه و هاست بخریم یا خیر؟

سلام من دوتا سوال دارم   1-اموزش asp.net ندارید توی سایتتون؟ 2-من یه قالب بسیار ساده دارم که شامل پنل ادمین هم هست میخواستم بدونم میشه براش کدهای داینامیک نوشته بشه و کار کنه؟     ممنون 

سلام. من یه قالب دارم که از Font Awesome استفاده میکنه. Page ها رو وقتی که با Visual Studio Code اجرا میکنم، آیکون ها نمایش داده میشه ولی وقتی توی Visual Studio کد هارو به View منتقل میکنم، به جاشون یه کادر مستطیلی نمایش میده. همه فایل ها رو هم توی پوشه Content گذاشتم و لینک ها رو هم تغییر دادم. پرو...

با سلام من در هاست لینوکس سایت Html رو بارگذاری(کپی) کرده بودم و تا چند وقت پیش مشکل نداشت  چند روزه به هیچ وجه عکس ها لود نمیشه در صورتی که همه چی مرتب هست چند فایل Html دیگه هم تست کردم فرقی نکرد تنها چیزی که شک دارم دسترسی پوشه ها هست که نمیدونم درست هست یا نه عکس رو بررسی کنید اگر موردی بود...

من یه هاست ویندوز خریداری کردم که کنترل پنل اون پلسک می باشد . سایتم رو با ورد پرس در لوکال هاست طراحی کردم . الان میخواهم اون رو به هاست اصلی انتقال بدم ولی برای نصب وردپرس رو هاست اصلی با مشکل ارتباط با دیتابیس مواجه شدم  .با تشکر

سلام. من وقتی حلقه میزارم و بهش یک بازه ی عددی میدم و یک class که چند بار تکرار شده رو به شکل ارایه توی حلقه میزارم حلقه عددی که بهش دادم که 300 هست رو نادیده میگیره و به اندازه تعداد کلاسها حلقه میزنه و تکرار میکنه.دلیلش چیه؟ var swipera = document.querySelectorAll('.swiper-slide >a'); for {(var...

با سلام خدمت دوستان گرامی بنده برای یک سرویس تحت وبم گواهی ssl تهیه کردم و کانفیگش کردم. سرور را به یک vps دیگه منتقل کردم. بعد از انتقال هر از چند گاهی گواهی ssl غیرفعال میشه و سایت به حالت not secure‌ در میاد (و بعدش خودش درست میشه) مشکل از کجا میتونه باشه؟ با تشکر

سلام دوستان چطور میتونم با عکس های پاناراما شبیه این لینک به سایتم اضافه کنم؟

سلام و عرض ادب   دوستان داخل سیستم خانگی CentOS 7 نصب کردم و یک سایت به کمک Wordpress آوردم بالا. از سایت nic.ir یه نام دومین خرید کردم. اینترنتم IP valid داره. حالا می خواستم بدونم چطوری سایت مو پابلیش کنم که هر کس داخل اینترنت Domain nameمو زد بتونه سایتمو ببینه؟

سلام. من چند تگ با کلاس یکسان mail و چند تگ با کلاس یکسان pv میخام وقتی اون mail که index 1 داره کلیک شد اون pv که index 1 داره فراخوانی بشه.ولی وقتی حلقه ی for میزارم همه با هم فراخوانی میشن      var mail=document.getElementsByClassName('mail');     &nb...

باسلام و خدا قوت خدمت دوستان علی الخصوص تیم قوی توسینسوداشتم مقاله ای رو از سایت مطالعه میکردم متوجه شدم که کامنت های زیر مقاله براساس زمان از جدید به قدیم مرتب شده اند به گونه ای که جدیدترین کامنت بالاتر از قبلی ها قرار گرفته یجورایی برا اینکه کامنتا رو ب ترتیب زمان بخونی مجبوری از پایین به بالا بخ...

سلام. من میخوام وقتی توی input مقدار عددی که وارد میشه با 09 شروع نمیشه یا بیشتر از یک مقدار خاص هست یا از حروف الفبا استفاده شده باشه ارور بده.چطور این شروط رو تویif بنویسم؟

سلام چطور لینک نوفالو بسازیم؟ همه آموزشا برای وردپرس هست من سایتم با asp نوشته شده، میخوام به چنتا سایت لینک بدم ولی چون رتبشون از سایت من پایین تر میخوام لینک نوفالو بدم

سلام ، من آدرس های مختلف مربوط به چنتا دفترمون رو توی مپ ثبت کردم ولی فقط یکیشو نمایش میده بنظر شما دلیلش چیه؟

سلام دوستان من یه سایت ساده توی شبکه داخلی با html آماده کردم که داخلش لینک های مهم و فرم های مورد نیاز شرکت رو گذاشتم و طرف با کلیک روی هر لینک به اون فرم یا پرتال داخلی منتقل میشه  مشکل اینجاست که با گوگل کروم و موزیلا مشکلی نداره اما وقتی توی اینترنت اکسپلورر میخوام باز کنم خطا میده  هم...

سلام چطور میتونم از ایکن های سایت flaticon استفاده کنم؟فقط به شکلimg میشه استفاده کرد یا مثلا مثل ایکن هایbootstrap؟