سلامفرض کنید جدول زیر را داریم <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <metacharset="UTF-8"> <metaname="viewport"content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <metahttp-equiv="X-UA-Compatible"content="ie=edge"> <title>Document</title> <linkhref...

این سوال توسط Pariafsa در تاریخ 13/06/1398 09:53:28 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: حل شدن مشکل

سلام دوستان خسته نباشید بنده یک لپتاپ را بعنوان سرور شخصی در شرکت استفاده می‌کنم سخت افزار این لپتاپ به شرح زیر است: cpu: intel core i7 4600U @ 2.10GHz   2.70GHz ram: 4GB ddr3 HDD:250GB ssd ویندوز سرور 2016 روش نصبه از طریق ماشین vituralbox یک سرویس تحت وب نصب شده مشکل  اینجاست ک...

سلام خدمت همگی دوستان عزیز؛ ضمن عرض تبریک عید غدیر به همه شما عزیزان، دوستان من سایت وردپرسی رو روی Cpanel بالا آوردم و الان در مرحله بهره برداری و استفاده عموم هست، حالا قرار هست که دامنه این سایت رو که توی این مدت تا آماده شدنش یه دامنه تستی بود رو به دامنه اصلی تغییر بدیم، دسترسی هایی که دارم هم ...

سلام دوستان وقت بخیر میخوام نوشته های  این بخش از سایت که سمت راست قرار دارن رو وسط قرار بدم کدد css  رو پیدا نمی کنم با پدینگ بردم وسط ولی در حالت موبایل دوباره بهم میریزه چطوری میتونم بیارمشون وسط ؟ ادرس صفحه هم اینه عکس موقعیت فعلی متن رو ضمیمه کردم اون نوشته "سی پپ" و نوشته انگلیسی زیر...

سلام. تو عنوان نتونستم درست مشخص کنم چی میخام. من یه وبسایت وردپرسی دارم که توش بصورت گروهی عکس میزارم و در حال حاضر این عکس ها رو بصورت البوم منتشر میکنم. الان از یه افزونه استفاده میکنم که به وسیله اون عکس ها رو اپلود میکنم تقریبا خوب هم کار میکنه اما مشکل اینه که هزینه ها به یورو باید پرداخت بشه....

سلام دوستان عزیز یه سوال از خدمتتون داشتم و اون این هست که ایا امکانش هست بر روی لوکال هاست چند تا سایت درست کنیم من در حال حاضر دارم روی لوکال با وردپرس سایت درست می کنم ولی می خوام به غیر از این قالبی که دارم باش سایت رو میسازم با یه قالب دیگه یه نمونه ی دیگه درست کنم ایا امکانش هست ؟نرم افزارم هم...

راه اندازي وبسايت هاي استاتيك در iis در بسیاری از سایت ها اومده ولی اون چیزی که مهم تره سایت های داینامیک هست که خیلی کم توضیح داده شده . اگر لطف کنید و توضیح کاملی درباره این موضوع و نصب بانك هاي اطلاعاتي و ارتباط برقرار کردن اونها با iis بدید ممنون میشم . با سپاس

سلام من یه سایت وردپرسی دارم که یکی دو هفته بود  شخصی تلاش میکرد وارد پنل مدیریتش بشه و امروز دیگه اوج فعالیتش بود خواستم ببینم برای جلوگیری چه راهکارهایی ارائه میدید دوستان؟تا اونجایی که تونستم رمز قوی برای پنل قرار دادم و کپچا و ورود دو مرحله ای گوگل هم گذاشتم, با استفاده از یک افزونه هم بعد از 3 ...

این سوال توسط ahmadreza.rstm در تاریخ 14/05/1398 01:59:39 ب.ظ حذف شده است.

دلیل: پاسخ را پیدا کردم

سلامفرض کنید یک صفحه داریم که بعضی div آن دارای کلاسهای همنام می باشدحال می خواهم هرگاه روی هرکدام از divهای موردنظر کلیک کردم رنگ div های که نام class یکسان می باشدرنگشان عوض شودسوال من این است که چگونه می توانم div های مورد نظر را بدست اورمباتشکر 

سلام من کدزیر را نوشته ام حال می خواهم وقتی در ردیفی یک checkbox را انتخاب کردم مابقی checkbox ردیف انتخاب شده غیرفعال شوند و همچنین این اتفاق برای سطر انتخابی هم رخ بدهد چه کدی باید بنویسم باتشکر<!DOCTYPE html> Page Title ...

سلاممن یه مشکلی دارم یه سایتی دارم وقتی لینک شو میفرستم مثلا تو تلگرام زیرش عنوان پست و مختصر از پست رو مینویسه و یه عکس کنارش میادحالا مشکلم اینه عکسی که میاد عکس درستی نیست میخوام تصویر شاخص هر پست برای هر لینک بیادامیدوارم درست تونسته باشم منظورم رو برسونمباتشکر

سلام به همه اساتید بزرگوار دوستان با چه برنامه ای میشه کل وب سرویس های یک سایت رو مشاهده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید ، من یه اپلیکیشن ویندوز دارم که اطلاعات رو از سایتش میگیره من لینک سایتشم پیدا کردم منتها من میخام با یه ابزاری این لینک رو آنالیز کنم و کل وب سرویس هاشو ببینم ممنون میشم راهنمایی کن...

با سلامبنده قصد دارم در زمان افزودن کامپوننت DatePicker شمسی ایام تعطیل را مشخص نمایم. آیا کامپوننت آماده جهت این هدف وجود دارد؟ در غیر این صورت چه راه حل هایی را پیشنهاد میکنید که تاثیری در کند شدن برنامه نداشته باشد؟با تشکر

سلام من کدهای زیر را نوشته ام <div class="container wrapper"> 1 2 @RenderBody() 11111 html { box-sizing: border-box; } html *, html *::after, html *::before { ...

سلام من کدهای زیر را نوشته ام <div class="container wrapper"> 1 2 @RenderBody() 11111 html { box-sizing: border-box; } html *, html *::after, html *::before { ...

میشه راهنمایی بفرمایید که چگونه میشه فرم لاگین با asp ساخت که اگر یوزر و پسورد درست بود وارد صفحه دلخواه(کاربری) بشی؟

دوستان سلاممیشه راهنمایی بفرمایید چگونه با استفاده از connection string  میشه گردیدی در asp.net  طراحی کرد که با انتخاب هر ردیف عکسی که آدرسش در سرور ماست باز بشههر عکس دارای یک کد یونیکه که ازآدرسشو از دیتابیس میخونهدر ضمن در گرید بشه هر ستونو فیلتر کرد

با سلامممنون میشم در مورد زیر راهنمایی کنیدبنده با زبان های ویژوال بیسیک، سی شارپ و اس کیوال تا سطح نیمه حرفه ای و با پی اچ پی هم تا حدودی آشنایی دارمسوالی که خدمت شما عزیزان دارم این هست به چه صورتی که از قالب ها و ابزارهایی که وردپرس در اختیار میذاره همزمان با کد نویسی پی اچ پی با هم استفاده کنمدر...

سلام به همه دوستان؛مدتی است که یک سرور مجازی خریداری کردم، ابتدا روی اون یک سایت راه اندازی کردم،‌الان بعد از مدتی یک سی پنل جدید ساختم و برای اضافه کردن سایت جدید اقدام کردم، متاسفانه قالب رو هربار که نصب میکردم در حین نصب با خطای MySql واجه میشدم که خب این مشکل با فعال کردم اکستنشن های مربوط به ای...

سلام در برنامه خودم یک فولدر image دارم که عکس کاربران را دران نگهداری میکنم چطور می توانم کاری کنم کاربران به این فولدر بوصرت مستقیم دسترسی نداشته باشند

سلام  برنامه را پابلیش کردم و در iis سیستمی اجرا کردم (درسیستمهای دیگر کارمیکند)به جای اینکه وارد صفحه اصلی شود شکل زیر رخ می دهد باید چکارکنم باتشکر  

سلام  می خواهم یک عکس را در mvc.net آپلود کنم و در یک فایل ذخیره کنم و همچنین بتوانم عکس مورد نظر را فایل بخوانم و درتگ img نمایش بدهم (بدون انکه در جدول ثبت کنم).  گشتم فقط ثبت در بانک را پیداکردم لطفا راهنمای بفرمایید  باتشکر

سلاماز دوستان شرکت معتبر در زمینه طراحی وب سایت سراغ داره یا خیر؟؟

با عرض سلام خدمتتون دوستان گرامی ، امیدوارم حالتون خوب باشه .دوستان بنده یک اسکریپت لاراولی رو به نام ora school که البته بصورت نال شده هستش برای مدیریت آموزشگاه کامپیوترم میخوام بر روی هاست سی پنلم بیارم بالا اما بعد از اینکه با موفقیت نصب میشه موقع لود کردن index.php به من blank page میده ، صفحه س...

سلام من کد زیر را نوشته ام MyDesign 111 می خواهم وقتی عمل دراگ دراپ را انجام بدهم span حذف شود اما ارور زیر را میدهد Uncaught ReferenceError: $ is not defined at dr...

سلام ظاهر سایت عوض شده و من لینک پرداختو پیدا نمیکنم هرچقدر میگردم 

سلام ما نیاز به یک سایت داریم مثل نمونه زیر اگر کسی میتونه کمک کنه یا برامون طراحی کنه لطفا با تلگرام fidarparsian تماس بگیره در رابطه با فروش بلبرینگ و قیمت بلبرینگنمونه مورد نظرمون اینهwww.fidarbearing.ir

سلام من کد زیر را نوشته ام  public ActionResult LoadReportSnapshot() { var driver = new { FirstName = "علی", LastName = "یگانه مقدم", }; var report = new StiReport(); report.Load(Server.MapPath("~/Files/driver.mrt")); report.Dictionary.Variables.Add("today", "aaaaa...

سلاممی خواستم درباره معماری نرم افزار بپرسم چطوریه؟ یه نوع فریم ورکه یا مثلا یه نوع روشه برنامه نویسی دقیقا چی هستش این معماری هایی که انقدر اسمشون همه جا پره مثله mvc, N-tire, serverless, microserver هر کدوم این ها برای چی هستند؟ توضیح کامل و جامع لطفا.

سلام من وقتی کد(فایل پیوست)را اجرا میکنم ساعت را باید کنار عدد2 نمایش بدهد 2 اما متاسفانه زیر عدد 2نمایش میدهد برای این مشکل باید چکارکنمhttp://uupload.ir/view/yryg_dist.rar/ 

سلام به همه عزیزان وب سایت توسینسومن از وقتی طرح وب سایت عوض شده هر کاری میکنم با کانت قبلیم وارد نمیشه هر دفه مینوسیم وارد بشم میگه پسورد یا نام کاربری اشتباه در حالی که من مطمعا هستم درست وارد میکنم.در قسمت فراموش کردن پسوردم نمیتونم پسورد رو بازیابی کنم ؟ممنون میشم بررسی کنید hadi 71 اکانت قبلی م...

سلام می خواهم هرگاه کاربر واردی صفحه ای شده یک پاپ آپ در بالای ساعت سیستم برای کاربر ظاهر شود که بعد 30 ثانیه پاپ آپ موردنظر بسته شود و کاربر روی آن کلیک کرد به صفحه مورد نظر برود چه کدی باید بنویسم باتشکر

نظرتون راجع به پروفایل جدید چیه؟ مدالتون چیه؟ از این سیستم خوشتون میاد؟ :X

باسلام خواهشمند هستم این سوال رو از سایت حذف نکنید، نحوه ثبت دامنه آی آر با عبارت This domain is only available for registration under certain conditions چگونه است؟ این دامنه صاحب دارد و من قصد خرید آن را دارم. #this_domain_is_only_available_for_registration_under_certain_conditions ...

سلام به همه اساتید گرامی دوستان با چه ابزاری می توان وب سرویس های soap و swf یک سایت رو مشاهده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی اضطراریه

با توجه به این تنظیمات: 1- هاست سی پنل با دامنه ی اصلی example.com و زیردامنه ی sub1.example.com (که فایلهای این زیردامنه داخل خود همین هاست میزبانی میشه) 2- زیر دامنه sub2.example.com که فایلهاش داخل یه هاست دیگه میزبانی میشه (هاست دوم) و اینکه این تنظیمات الان داره بدون مشکل کار میکنه آیا میتون...

سلام چطوری میشه در mvc 5 از لاگین شدن همزمان چند نفر با یک نام کاربری و کلمه عبور جلوگیری کرد با تشکر

این سوال توسط asgharb در تاریخ 22/03/1398 09:34:18 ق.ظ حذف شده است.

دلیل: لبالب

سلام هاست و دامنه رایگان جهت تست که کنترل پنل directAdmin داشته باشه از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟

سلام وقت بخیر ، چند وقت پیش یکی از اساتید ادرس سایتی جهت تست سایت (از نظر سرعت لود و مشکلات سایت) قرار داده بودند که مربوط به شرکت گوگل بود هرچی سرچ میکنم پست مربوطه پیدا نمیکنم ، اگر امکانش هست ادرس سایت هایی مرتبط جهت تست سایت به لحاظ فنی سرعت و... معرفی کنید ممنون

سلام من سایت رو ریدایرکت کردم که فقط با www باز بشه ولی میخوام سابدامین بدون www باز بشه، از چه کدی در htaccess سابدامین باید استفاده کرد؟ اینطوری سابدامین هم با www هم بدون www باز میشه !

سلام به همه دوستان عزیز دوستان من یه سوال دارم یه سایت دارم که نمیخام کسی صفحه اصلی سایت رو ببینه چطور میتونم سطح دسترسی به این قسمت رو تغییر بدم که کاربری نبینه سایت با هیچ کدوم از CMS ها نوشته نشده و فکر کنم که باید این دسترسی در پنل لینوکس Cpanel انجام بشه

دوستان سلام چند ماه پیش با نصب یک افزونه آلوده در سایت سازمان، آنتی ویروس Nod آدرس سایت رو بلاک کرد و از اون روز به بعد در سیستم هایی که nod اپدیت شده دارن سایت باز نمیشه البته ما الان مشکل سایت رو برطرف کردیم ولی خب همچنان این آنتی ویروس بلاکش میکنه ما چندین مشتری خارجی داریم که در هفته های آیند...

سلام دوستان من موقعی که سرویس APPAHE رو در نرم افزار XAMPP استارت می کنم با پیغام زیر مواجه میشه ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید

با سلام و احترام دوستان آیا سایت رایگان یا درواقع سی ام اس رایگان که با زبان سی شارپ دات نت برای مدیریت کارکنان شرکت نوشته شده باشه وجود دارد ؟ دوستان ناگفته نماند که من نسخه انگلیسیشو میخام یعنی تو سایت های خارجی امکان دانلود همچین سی ام اس هایی رو گذاشتن چون هرچی من گشتم پیدا نکردم ممنون میشم را...

سلام خدمت دوستان عزیز دوستان من یه دامین دارم که فعلا سایتی روش بالا نیاوردم و همچنین هاستی که به دامینم متصل هست اکسپایر شده است اما همییشه وقتی ادرس سایت رو میزدم پنل سایتی که ازش هاست گرفتم را می اورد اما الان بات این پبغام زیر روبه رو شدم راه حل این مسیله چیه

سلام دوستان قالب رو در وردپرس که آپدیت کردم، فوتر با zoom out از پایین صفحه جدا میشه و نمیچسبه ! کسی میدونه مشکل کجاست ؟ position هم relative هست .

باسلام ، یه صفحه لاگین دارم ، در قسمت بالای نام کاربری و کلمه عبور ، لوگوی شرکت قرار می گیره؛ این سه قسمت در یک جدول با سه سطر طراحی شده. سطر اول که می خواهم لوگو را بزارم یه مشکلی دارم.شرکت عکس لوگو را با کیفیت و سایز بزرگ فرستاده ؛ می خوام عکس به اندازه همون سطر بشه و در نمایشگرهای مختلف کیفیت عکس...

در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره تابستانه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....