تا %60 تخفیف خرید برای 6 نفر با صدور مدرک فقط تا
00 00 00

جزیره سئو ، طراحی و توسعه وب | سوال | توسینسو

سلام دوستان چطور میتونم با عکس های پاناراما شبیه این لینک به سایتم اضافه کنم؟

سلام و عرض ادب   دوستان داخل سیستم خانگی CentOS 7 نصب کردم و یک سایت به کمک Wordpress آوردم بالا. از سایت nic.ir یه نام دومین خرید کردم. اینترنتم IP valid داره. حالا می خواستم بدونم چطوری سایت مو پابلیش کنم که هر کس داخل اینترنت Domain nameمو زد بتونه سایتمو ببینه؟

سلام. من چند تگ با کلاس یکسان mail و چند تگ با کلاس یکسان pv میخام وقتی اون mail که index 1 داره کلیک شد اون pv که index 1 داره فراخوانی بشه.ولی وقتی حلقه ی for میزارم همه با هم فراخوانی میشن      var mail=document.getElementsByClassName('mail');     &nb...

باسلام و خدا قوت خدمت دوستان علی الخصوص تیم قوی توسینسوداشتم مقاله ای رو از سایت مطالعه میکردم متوجه شدم که کامنت های زیر مقاله براساس زمان از جدید به قدیم مرتب شده اند به گونه ای که جدیدترین کامنت بالاتر از قبلی ها قرار گرفته یجورایی برا اینکه کامنتا رو ب ترتیب زمان بخونی مجبوری از پایین به بالا بخ...

سلام. من میخوام وقتی توی input مقدار عددی که وارد میشه با 09 شروع نمیشه یا بیشتر از یک مقدار خاص هست یا از حروف الفبا استفاده شده باشه ارور بده.چطور این شروط رو تویif بنویسم؟

سلام چطور لینک نوفالو بسازیم؟ همه آموزشا برای وردپرس هست من سایتم با asp نوشته شده، میخوام به چنتا سایت لینک بدم ولی چون رتبشون از سایت من پایین تر میخوام لینک نوفالو بدم

سلام ، من آدرس های مختلف مربوط به چنتا دفترمون رو توی مپ ثبت کردم ولی فقط یکیشو نمایش میده بنظر شما دلیلش چیه؟

سلام دوستان من یه سایت ساده توی شبکه داخلی با html آماده کردم که داخلش لینک های مهم و فرم های مورد نیاز شرکت رو گذاشتم و طرف با کلیک روی هر لینک به اون فرم یا پرتال داخلی منتقل میشه  مشکل اینجاست که با گوگل کروم و موزیلا مشکلی نداره اما وقتی توی اینترنت اکسپلورر میخوام باز کنم خطا میده  هم...

سلام چطور میتونم از ایکن های سایت flaticon استفاده کنم؟فقط به شکلimg میشه استفاده کرد یا مثلا مثل ایکن هایbootstrap؟

با سلام دوستان راه حل منطقی و تمیز برای بروز نگهداری کاربران آنلاین ( لاگین شده) در لاراول  دارین ؟  لاراول وب سوکت در یک سرور مجزا، خود سیستم به صورت API با React در ارتباط هستش و با Echo با کانال ها دسترسی دارن

جامونه یک سایت اجاره منزل در تهران می باشد. این هم آدرس وبسایت https://jamoone.com/اول اینکه برای این سایت چقدر باید هزینه کرد؟ دوم اینکه از کجا میشه فهمید چقدر درآمد دارد؟   ممنون از دوستان

سلام وقت به خیر خدمت اساتید من یه سایت وردپرسی دارم امکانش هست قالبش رو عوض کنم بدون اینکه اطلاعات و مطالب و پست های سایت از بین بره سپاسگزارم

سلام دوستان من دارم بک یه سایت حسابداری رو با جنگو رست فریم ورک میزنم  این لینک پروژه: https://github.com/Amirh-zahmatkesh/acc-back میخوام گواهینامه هایی(certificate) که تو اپ core هست و مربوط به هر یوزره رو، همراه با بقیه اطلاعات مربوط به یورز از طریق سریالایزری که تو اپ یوزره بفرستم ولی نمیدو...

سلامچگونه می توانم ( قبل یک حرف بکمک css ایجاد کنم و در مکانهای که نیاز دارم استفاده کنمباتشکر

سلام. من برنامه نویسی فرانت اند کار میکنم و هنوز پروژه ی واقعی انجام ندادم.سوالی ک دارم اینه ک وقتی من یک وبسایت با html وcss وjacascriptدرست میکنم در واقع همون ظاهر سایت هست.قسمت بک اند چطور روی سایت پیاده سازی میشه؟و اینکه میخوام به صورت تمرینی یک وبسایت درست کنم منبعی هست ک یه سورس کد نمونه به من...

سلاممن می خواهیم یک پروژه با Asp.netcore2 ایجاد کنم و از الگوی UnitOfWork استفاده کنم اما بانک اطلاعاتی را از قبل دارم سوالم این است که آیا می توانم مانند Mvc.net از modelfirst استفاده کنم  یانه 

سلام. فایل های وبلاگی رو کلا حذف کردم و اصلا دسترسی به هاست ندارم دیگه. مدت زمان زیادی هم هست (نزدیک یک سال). اما همچنان لینک بعضی صفحات توی نتایج جست و جو میاد با اینکه هیچ محتوایی ندارن. چطور می تونم این ها رو حذف کنم؟ توی سرچ کنسول هم چون فایل ها پاک شدن گوگل دسترسی نمیده بهم.

سلام دوستان عزیز لطفاً میشه چند تا بک لینک خوب که قیمت هاشون هم مناسب باشه معرفی کنید؟ ممنون

سلام. چطور می شه از api گوگل برای دریافت اطلاعات کاربر و ثبت نام و ورود اون به وبسایت استفاده کرد؟ سایت رو با Asp.net mvc توسعه می دم.

سلام یک سایت وردپرسی راه انداخته ام. لرن پرس رو هم نصب و فعال کرده ام. بعد از تعریف دوره و درس و آزمون، الان حتی خودم که وارد میشم، بر روی آزمون که کلیک می کنم، آزمون برام باز نمیشه. این رو هم بگم که وقتی نگاه می کنم خودم به عنوان ثبت نام شده هستم.   هر کسی می تونه لطفا راهنمایی کنه. سپاسگزارم....

سلام دوستان وقت بخیر. من شیرپوینت در ابتدا که نصب کرده بودم یکی نامی براش انتخاب کرده بودم، بعد ها توسط اسکریپت های powershell نام web application شیرپوینت 2016 ام تغییر نام دادم. حالا وقتی داخل سرور می شوم و با sharepoint designer می خواهم وارد سایتم بشم وقتی نام جدید web application می نویسم سوال ...

سلام دوستان  من برای راحتی طراحی هدر(تگ header منظورم هست در واقع منوی بالایی سایت) سایتم این کارو انجام دادم: اول یک هدر طراحی کردم و visiblity آن رو روی hide قرار دادم بعد دوباره همون کپی کردم ولی این دفعه position fixed قرار دادم. حالا این کار روی سئو تاثیر منفی میگذاره ؟ آیا راحی برای جلوگی...

من سه تا تصویر دارم و می خوام هنگام لود صفحه تصویر اول (مثلا با افکت از چپ براست) نمایش داده بشه و عکس دوم و سوم رو تصویر اول بافته. عکس دوم و سوم متن یا اشکال هندسی هستند! عکسها بعد لود بصورت ثابت میمونه و اسلایدی نیستند! با jquery میشه انجام داد ولی کدشو نمی دونم! کسی می تونه راهنمایی کنه؟

سلام. دوستان اگر بخوام سایتی رو با وردپرس طراحی کنم نمیتونم مثل نوشتن خود کد به همه ی اجزای سایت دسترسی داشته باشم و تغییرشون بدم؟ منظورم اینه که وردپرس یه قالب آماده ی خشک و با امکانات کمه؟ یا نه مثل کدنویسی به جزعیات سایت هم دسترسی دارم؟ میدونم وردپرس مثل کد که نمیشه ولی میخوام بدونم بعدا به مشکلی...

با سلام سایتی که با جوملا طراحی شده در قسمت مدیریت سایت برخی از ماژول ها و کامپوننت ها هنگام باز شدن به منظور ویرایش ، خطای 500 میدهند و باز نمیشوند. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

سلام. من میخوام بدم یه وبسایت با وردپرس برام بنویسن. توی اینترنت زیاد گشتم ببینم معیار قیمت گذاری سایت های وردپرس چیه. هر کسی یه سازی میزنه. از ۱۰۰ هزار تومان قیمت هست تا ۱۰۰ میلیون تومان. هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدره؟ چطور میشه فهمید که یه طراح سایت کارش خوب و حرفه ایه؟ حتما یه معیاری باید داشت...

برای تغییر اسم پوشه های وردپرس و اینکه نخوایم سایتمون وردپرسی شناخته بشه چه کارهایی میشه کرد ؟   منظورم از بابت تغییر بخش هایی از سایت هست که باعث میشه وقتی اون رو با ابزاری مثل https://builtwith.com/ اسکن میکنیم cms سایت وردپرس دیده نشه و حتی پوشه هایی تو قسمت developermode/source کروم دیده می...

با سلام بنده از یک نرم افزار تحت وب استفاده می‌کنم، در فایل‌های این نرم افزار از کد html استفاده نشده است. به‌طور مثال در صفحه login دو فایل php به نام‌های هدر و فوتر و دو فایل Css تعریف شده است در صورتی که کد html‌ وجود ندارد. کد‌های php به شکل زیر می‌باشند. اولاً...

سلام یه سوال دارم recaptcha لاگین سایتم میزنه نمیزاره وارد بشم و در حقیقت از کار افتاده رفتم key جدید ساختم براش  site key رو به هر نحوی شده پیدا کردم و ارور برطرف شد . invalid site key  ولی هرکاری میکنم نمیره توی سایت میزنه مشکل تایید امنیتی گوگل البته نتونستم محل secret key  رو پید...

سلام. مدتیه که من اسم وب اپلیکیشن پیش رونده رو هر جا که میرم میشنوم. میخوام بدونم این برنامه تحت وب پیشرونده چیه؟ یه چیزی ظاهرا مرتبط با ارتباط realtime با سرور هست؟ یکی میگفت اگه نصبش کنی روی سایت اونوقت سایت بدون اینترنت هم کار میکنه. یعنی چی دقیقا؟ منبعی میشناسین که فارسی باشه و خوب توضیح داده با...

سلام و خسته نباشید ... ما یه سایت وردپرسی داریم که بالع بر 700 تا محصول داره و میخواییم قالب وب سایت رو عوض کنیم . حالا این قالبی رو که میخواییم نصب کنیم اگه بخواییم به حالت دمو در بیاد باید پکیج نصبی ویزارد رو نصب کنیم که همه چیش نصب بشه ولی مشکل ما اینه اگه این کار رو انجام بدیم کل دیتابیس ما پاک ...

سلام چطور میشه امکان دانلود فیلم های سایت رو کلا گرفت و کاربر فقط مجاز باشه آنلاین فیلم رو ببینه؟ با سپاس

با سلام  دوستان بابت مبتدی بودن سوال پوزش میخوام ولی حوزه من وب نیست و تاحالا html هم پاس نکردم. من برای گذاشتن پلیر توی وبلاگ کدهایی بدست آوردم که همه کار میکنند. ولی کدی که علاقه دارم ازش استفاده کنم کد زیر هست که ظاهری مشابه مدیا پلیر ویندوز میاره و بنظرم بسیار زیباست! <embed src="https:/...

سلام خدمت همه ببخشید میخواستم بدونم که برای شروع طراحی وب و برنامه نویسی وب چه دوره ای رو پیشنهاد میکنید؟

سلام وقتی یک افزونه مثل Userpro ( یا موارد مشابه) را در وردپرس نصب می کنیم، چطور باید آن تنظیم کنیم که به جای صفحه  ورود پیش فرض وردپرس، صفحه ورود افزونه بیاید؟ ممنونم

سلام. من با نرمافزارbrackets کار میکنم.وقتیdirection روrtl میزارم توی وب درست نشون میده ولی توی خود نرم افزار بازم از چپ به راسته و وقتی از حروف انگیلیسی مثل تگ ها بین متن فارسی استفاده میکنم کلا همه چیز به هم میریزه طوری ک کلا نمیتونم از تگ بین متن استفاده کنم.مشکل از نرم افزاره یا راه حل داره؟ <...

سلام من برای سایتم یه کیف پول طراحی کردم اما نگران امنیتش هستم که به هر روشی هک بشه چون از من شرکت ضمانت پرداخت گرفته و اگر اتفاقی هک بشه و هکر بیاد توی کیف پولش مبالغ غیر واقعی وارد کنه من به قوله به مشکل بدی میخورم میخواستم بدونم چیکار کنم که این مشکل برطرف شه چه متد های امنیتی چه سورس هایی رو بای...

سلام. من تازه شروع به کد نویسی با htmlکردم.و از نرم افزار sublime استفاده میکنم.ولی کدهایی ک میزنم رنگی نمیشه انگار که دارم یک متن ساده مینویسم و وقتی با فایرفاکس باز میکنم دقیقا خود کد هارو نشون میده.متن اولیه اظهار کننده رو هم وارد کردم و دقیقا طبق اون چیزی ک اموزش دیده بودم عمل کردم.

باسلام و احتراممن در ویژوال استادیو 2019 برای ظاهر وب سایت ASP.NET خود از یک قالب ویژه موبایل استفاده کردم، تا در گوشی های موبایل و تبلت ظاهر خوبی را داشته باشه ولی جالب اینجاست که وقتی من در صفحه ای از این وب سایت از کنترولهای ASP.NET مثلا لیبل استفاده می کنم کل صفحه با خطا روبرو میشه ولی اگر از کن...

سلام من vmware نصب کردم مثله اینکه با xampp  تداخل داره همونجور که تو یکی از پستای همین سایت توضیح داده شده باید پورتشو از 80 به 81 تغییر داد اونیکیم تغییر دادم. اپاچی الان سبز شده ولی مشکلی که هست اینه که من نمیتونم فایلای php امو دیگه باز کنم از داخل مرورگر و پیدا نمی کنه می گه همچین ادرسی وج...

سلام .  یه سایت دارم که قبلا روی یک ماشین باویندوز 2008 بوده حالا ویندوزش رو 2019 کردم مشکلی که دارم اینه گزارشات این سایت هم گزارش اکسل میده و هم پی دی اف  بعد از آپلود سایت با اینکه فونت ها وجود داره فونتش رو bold می کنه و microsot sans  serif میکنه.  

سلام به دوستان  من میخوام یه کولر گازی بخرم ولی از بس کولر گازی های تقلبی تو بازار زیاد شده میترسم. اگر کسی تازگی خرید کرده و یه جای معتبر برای خرید میشناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم 

باسلام و احترام دوستان فرض کنید یک صفحه وب را به عنوان صفحه لاگین داریم که در آن توسط تگ input نام کاربری و رمز عبور را از کاربر می گیریم. حالا مشکل اینجا هستش که مقادیر قبلی در تگ input که نوع آن را text قرار دادیم تحت عنوان دریافت نام کاربری، می ماند و به صورت پیشفرض مقادیر قبلی را به ما نمایش می ...

سلام خدمت دوستان  بنده یه مشکلی تو طراحیم دارم که وقتی با li ها کار میکنم تمام خواصشونم reset میکنم بازم یه فضای هرز بین li ها هست که همیشه کارمو خراب میکنه    لطفا دوستان که حرفه ای هستن جواب بدن از خیلی ها پرسیدم آخر سر نتونستن   

سلام یکی از مواردی که خیلی زیاد اعصابمو خورد میکنه(البته با اغراق)، وقتی موس اشتباها از روی تب جزیره ها رد میشه مثل تصویر، یک حالت تمام صفحه میاد و جزیره ها رو نشون میده و برای خلاص شدن از باید موس رو دوباره ببرم بالا و منو به شخصه خیلی اذیت میکنه این قضیه. حقیقتش پیشنهادی ندارم چجوری درست میشه ولی ...

با سلام به همه دوستان پرانرژی و فعال  یه افزونه برای Carousel عمودی داخل وردپرس میخوام.کاروسل زیاد هست اما همشون محتوایی رو که میگیرن بصورت افقی از چپ و راست حرکت میدن.داخل مخزن خود وردپرس هم چیزی پیدا نکردم.یه vertical carousel هست که اصلا کار نمیکنه. من میخوام زمان مشاهده یک محصول , چند محصول...

سلام وقت بخیر من سیستم مدیریتی با زبان PHP  نوشته ام. می‌خوام به صورت شبکه لوکال (حداکثر 10 کاربر) در شرکت استفاده بشه. برای این کار به نظر شما چه سیستمی را برای سرور خرید کنم که مشکلی از نظر سرویس دهی به کلاینت ها نداشته باشه؟ برای شبیه ساز کدام لوکال را توصیه میکنید (Lamp یا xampp) ...

سلام میخوام توی وردپرس عکس آپلود کنم ارور میده ولی توی پنل هاستم مشکلی نداره

با سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان من یک هاست ویندوزی (vps) دارم که روی اون یک سایت به عنوان مثال test1.com رو دارم. حالا یه سایت دیگه به عنوان مثال test2.com رو روی iis آپ کردم البته با پورتی غیر از پورت 80 (چون پورت 80 رو test1.com اشغال کرده). الان روی همون هاست dns و رکورد هم تعریف کردم که از بی...

با سلام به دوستان برای طراحی یه لیست کشویی در وردپرسی که صفحه سازش المنتور پرو هست و این لیست کشویی دارای چند گزینه است از چه ابزارکی باید استفاده کنم؟ اصلا با ابزارک ها میشه یا باید حتما افزونه خاصی نصب کرد؟ لینک یه نمونه لیست کشویی رو گذاشتم. http://www.liqui-moly.ir/oilguide-page.html