در توسینسو تدریس کنید

و

با دانش خود درآمد کسب کنید

مهران ایرانیان

تغییر فونت دیدن صفحه در موزیلا فایرفاکس

باسلام خدمت شما دوستان

چطور می تونم فونت دیدن صفحات وب رو در موزیلا تغییر بدم. الان هر صفحه ای که باز می کنم (البته به فارسی) حرف "ی" نچسبیده نشان داده می شه و خوندن مطلب رو مشکل می کنه. این مشکل رو چطور می تونم حل کنم؟

باتشکر

#موزیلا #وبسایت #فونت
لذت یادگیری با توسینسو
به عنوان شخصی که مدت هاست از سایت توسینسو استفاده می کنم باید بگم که واقعاً یکی از بهترین مرجع ها برای ارتقاء دانش شخصی هست. دوره های سایت، راهکارها و مطالب، همگی عالی هستند.
فرهاد خانلری

مرورگر فایرفاکس دارای افزونه ای به نام Theme Font & Size Changer است که به راحتی به شما کمک میکند با چند تنظیم و تغییر اعداد و ارقام مرورگر را چنان تغییر دهید که از قلم ها و سایز آن لذت ببرید

برای شروع Theme Font & Size Changer را نصب کنید، و بعد از نصب و ریست کردن مرورگر ( اگر نیاز باشد ) و بعد از آن از دکمه هایی که در تولبار مشاهده می کنید تغییرات لازم را ایجاد کنید

برای دسترسی به این منو می توانید از منوی TOOLS و یا از تولبار فایرفاکس به راحتی به تنظیمات این برنامه دسترسی داشته باشید . نمونه های تصویری تغییر یافته مرورگر در زیر مشاهده میشود

وب سایت توسینسو

مقایسه سایز تغییر یافته

وب سایت توسینسو

انتخاب فونت از بین فونت های متعدد

وب سایت توسینسو

وب سایت توسینسو

خداوند برکتے عظیم به نام "زندگے" به تو بخشیده است . تو چه چیزے به او تقدیم می کنے ؟ هر روز چیــزے هر چند کوچک به او تقدیم کن ، مقداری عشق به مخلوقاتش . . .

البته منظور من از تغییر فونتها، منو یا نوار ابزار مخصوص به موزیلا نبود، منظور متن یک وب سایت بود که حرف ی را نچسبیده می آورد. آیا این که گفتید، می تونه به من کمک کنه؟

رضا پدرام

تنظیمات Character Encoding روی Unicode قرار دارد؟

وب سایت توسینسو

اطلاعات بیشتر در خصوص آموزش سئو سایت در لینک زیر:

آموزش سئو: فونت ها در سئو سایت تاثیری ندارند خیر.

سئو

مشاوره سئو

خدمات سئو

برندینگ اینترنتی

خدمات تولید محتوا سایت و فروشگاه اینترنتی

سئو فاکس: seofox.ir

ابزار سئو

 

طراحی وب سایت | طراحی سایت | طراحی وبسایت | طراحی وب
signweb

مطلب جالبی بود منم همین مشکل رو داشتم در طراحی سایت خود استفاده کردم

<a href="http://www.signwebdesign.ir/">طراحی سایت </a><br> <a href="http://www.signwebdesign.ir/">طراحی سایت ارزان</a><br> <a href="http://www.signwebdesign.ir/">طراحی سایت تهران</a><br>
aradralami

تو ورژن جدید هم از قسمت بالا سمت راست گزینه سه خط رو بزنین بعد more و بعد هم text encoding

کلینیک لیزر موهای زائد

سلام دوست عزیز یا باید "charset="utf-8قرار بدید و یا از --mozاستفاده کنید به اون اتریبیوتتون که مثلا تو فلان مرورگر یه قابلیتی پشتیبانی بشه و درست اجرا بشه راه های دیگه هم وجود داره که میتونید از جاوا اسکریپت و کتابخانه جی کوری استفاده کنید که اگر دوست داشتید برید سرچ کنید و استفاده کنید.

< Exploit !!! > ------------ \ ,__, \ (oo)____ (__) )\ ||--|| *
پاسخ شما
برای ارسال پاسخ خود وارد شوید.
از سرتاسر توسینسو
تنظیمات حریم خصوصی
تائید صرفنظر
×

تو می تونی بهترین نتیجه رو تضمینی با بهترین های ایران بدست بیاری ، پس مقایسه کن و بعد خرید کن : فقط توی جشنواره پاییزه می تونی امروز ارزونتر از فردا خرید کنی ....